úterý 28. června 2016

Seznam přání

...list přání nebo plán pro daný rok ... pojmenujte si každý dle svého :-)

Nejsem žádný snílek a hodně věcí vidím jako nemožných i když mám hlavu plnou obrovských snů, plánů, tužeb :-) 

Když něco vidím a děsně se mi to líbí, řeknu si ´´chci to, musím to mít´´ nebo vím, že jednou bych se ráda podívala na určité místo, koštla nějaké zajímavé jídlo, zúčastnila se nějaké akce, dosáhla vyššího platu, změnila něco na sobě samotné, udělala něco pro někoho jiného... je toho pak tolik, že si to nepamatuji a tím to odkládám na ´´někdy´´, v horším případě to upadá do nějakého zapomnění a to je nesmírná škoda!


Říkáte si co s tím, co bude dál? Je to strašně jednoduché! Sepište to! Ano, všechno to sepište!



Vezměte si kus papíru, propisku nebo pastelky (co chcete :-) a pište nebo kreslete to, co chcete uskutečnit... zítra, za týden, měsíc, rok!
Chtěli byste zajít na running sushi, koupit si motorku, večeřet při západu slunce třeba na Sněžce, naučili se nějaké nové dovednosti, podnikli něco děsně bláznivého, máte nižší plat a chcete víc nebo začít podnikat, vyrazit o prázdninách do LA nebo cokoliv od maličkostí po velké věci, prostě to tam napište ... odvažte se, buďte kreativní, buďte snílci!!! :-)


Až budete mít vše sepsané, dokonale vyšperkovaný seznam, pověste si ho někam, kde na něj uvidíte, protože až zjistíte, že to, co je v seznamu, se právě stalo skutečností, opravdu tomu neuvěříte :-)


My tohle udělali s příchodem letošního roku a bylo hrozně hezké po pár dnech vidět a uvědomit si, že to, co se právě děje, byl můj sen, který neberu jako samozřejmost ale jsem za něj patřičně vděčná a to se může jednat i o maličkost. Udělá Vám to radost a vyčaruje ten krásný úsměv a o to přeci jde. 


Pokud máte taky svůj seznam nebo něco obdobného, napište mi nebo pošlete fotku a inspirujme se vzájemně! :-)


Mějte se krásně, Ma





1 komentář:

  1. Skvěle motivační! :) Jen tak dál. Ten optimismus z toho přímo sálá.

    OdpovědětVymazat